Mercure Blankenberge in de pers

mercure-blankenberge.jpg

Hotel Mercure Blankenberge officieel geopend

In de gouden driehoek van Brugge, Knokke en Blankenberge heeft Hotel Mercure Blankenberge Station deze week officieel zijn deuren geopend. Het hotel telt 64 kamers en met zijn toplocatie, warme sfeer en modern comfort blijft het gloednieuwe hotel trouw aan de filosofie van het succesmerk. Het gebouw is bovendien een architectonisch pareltje van de hand van de Belgische architect Marc Corbiau.

Lees het volledige artikel van Verkeersbureaus hier.


Hotel Mercure best bereikbare hotel in Blankenberge

Zojuist heeft AccorHotels haar jongste telg Hotel Mercure Blankenberge Station officieel geopend. Het nieuw architecturaal pareltje aan onze kust van de hand van de Belgische architect Marc Corbiau telt 64 kamers en beschikt over een rooftop zwembad. Unieke troef en absolute eyecatcher van Hotel Mercure Blankenberge Station is het verwarmd zwembad op het dak, weliswaar enkel (...).

Lees het volledige artikel van Krant Van Blankenberge hier


wtf.PNG

HOTEL MERCURE BLANKENBERGE OFFICIEEL OPEN

Vandaag opent hotel Mercure Blankenberge Station officieel zijn deuren.

Het hotel telt 64 kamers en is van de hand van de Belgische architect Marc Corbiau. Hotel Mercure Blankenberge Station ligt vlak aan het station van Blankenberge, waardoor (...)

Lees het volledige artikel van Focus-WTV hier.


anbal.png

STEEDS MEER HOTELS AAN DE KUST

De kust heeft weer meer dan 6000 hotelkamers voor toeristen. En dat is bijna 10 jaar geleden. De dalende trend is omgebogen. Veel kleine familiale hotels hebben plaats gemaakt voor appartementsgebouwen, maar (...)

Bij het artikel vind u ook een interview
met onze hotelmanager, Ann Bal.