Een architecturaal pareltje van de hand van Marc Corbiau gelegen in het Blankenbergse stadscentrum

architect.jpg
zwem1.jpg

Een strategische toplocatie

 

Het Mercure Hotel in Blankenberge is strategisch gelegen in de “gouden driehoek” Brugge, Blankenberge en Zeebrugge. Deze kanjers zijn de toplocaties bij uitstek aan de kust en vertegenwoordigen dan ook het grootste deel van de inkomsten. 2014 waren er maar liefst 1,9 miljoen treinreizigers met bestemming Blankenberge, en een totaal van maar liefst 771.000 overnachtingen. (Bron: Westtoer - Toerisme in Cijfers)

Het Mercure Hotel trekt onmiddellijk de aandacht wanneer u het station binnenkomt of passeert. De miljoenen passanten zorgen dan ook voor een hoog bezettingspotentieel. Het is het eerste en best bereikbare hotel in Blankenberge. Zegt u eerlijk, vanuit het station bijna rechtstreeks uw hotel binnenstappen, vlotter dan dat kan het niet lopen.


 

Wist u dat...

het station van Blankenberge jaarlijks 1.9 miljoen bezoekers trekt?
 

 

Het Mercure Hotel ligt op wandelafstand van een groot aantal toeristische trekpleisters van de Belgische kust zoals Sealife Blankenberge, de Belgium Pier en het pittoreske Leopold III plein. Bovendien bevindt het hotel zich slechts 500m van de kust.


 

Wist u dat...

De huidige investeerders van het Mercure hotel in Blankenberge reeds hun eerste opbrengsten kregen?
 

Luxe interieur

De smaakvolle inrichting en vele faciliteiten bieden de klanten een comfortabele verblijfservaring. Van de receptie tot de kamer,
de bar en het restaurant: de interieurarchitecten van Accor zijn meesters in hun vak. Voor zakenmensen is er een vergaderzaal 
(waar u uiteraard een graantje van meepikt) en voor de genieters is er een dakterras met zwembad.

Opening 15 juni 2017

Op 15 juni werd Mercure Hotel Blankenberge feestelijk geopend. Investeerders genieten nu al volop van hun investering en klanten zijn uitermate positief over deze nieuwe parel. Het team van Mercure Blankenberge heet u graag welkom!

Bent u geïnteresseerd of wenst u informatie over hotelkamers?

Onze adviseurs staan voor u klaar.